Új hozzászólás Aktív témák

  • táMath90

    csendes tag

    Sziasztok! A régi setupom kezdi megadni magát így úgy döntöttem idén beruházok egy új asztali gépre. Szeretném az előzőt egyben és nem alkatrészenként eladni, még ha lenne is benne pár komponens ami hasznos lenne. Így egy teljes setuphoz kérnék ajánlást.
    1. Mire fogod használni a gépet?
    Játékra, szeretném ha elvinné a mai AAA játékokat főleg single player kategóriában. Ezen kívül filmek, sorozatok (4k? raytracing? nem igazán vagyok otthon hogy mennyire valid ez a kérés ebben az árkategóriában)
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Perifériáim vannak
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Teljes gépház, monitor
    4. Mennyi a kereted rá?
    500-600k
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
    Ha lehet kérnék monitor ajánlást is.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Használt alkatrészeket nem szeretek vadászni, illetve szeretem kihasználni a garanciákat így a teljesen új bolti mindenből :) Az Intel vs AMD vallásban az AMD oldallal már meggyűlt a bajom, inkább a másikat preferálnám ha lehet. De ha nagyon látványos az árkülönbség akkor lehet tudok adni még egy esélyt a piros csapatnak. Színvilágban ha számít akkor Fekete/Piros/Narancs, de ez az utolsó utáni preferencia.

Új hozzászólás Aktív témák