Új hozzászólás Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    Szép napot,

    mostanság egyre inkább foglalkoztat a kérdés, hogy lecserélem ezeréves számítógépemet, pontosabban, az alaplap + cpu + ram triót. Alapesetben munkára használnám a rendszert, ez annyit tesz, hogy böngészőben 4-5 tab van rendszeresen megnyitva kb. Illetve Diablo III-azok és Football Manager 2013-azok, valamint ha elkap a hév, akkor SimCity és FIFA 13. Ezekhez kis túlzással elég a mostani gépem is, de például a Diablo III rendesen be tud akadni, ha négyen csapatjuk a partyt, illetve a SimCity is barátságtalan velem, ha már belakott városban akarok mondja fullra bezoomolva mászkálni.

    Amire gondoltam, az egy AMD Athlon II X4 740 (azért nem kell a 750k, mert úgysem fogom tuningolni), alá egy akármilyen lap 20k-ig (nézegettem Giga lapot ~15k környékén, SATA3, meg USB2, USB-t kb sosem használok, ezért nem is érdekel annyira, hogy hármas legyen rajta), illetve 4GB DDR3 ram, az 1600MHz-es fajtából. A kérdés az lenne, hogy ez így okés-e, nem nagyon gyenge a prockó, vagy nem lassú az 1600mhz-es ram. De mondom, igazából nem taposom ki a szemét a kicsinek, tehát nem fogok rajta Full HD-ben Watch Dogsot vagy The Witcher 3-at tolni. Sőt, jobbára mindent ablakban játszok, mert nekem úgy a legkényelmesebb, szóval ilyen 720p-s felbontásról beszélünk nagyjából.

    A jelenlegi VGA-m egy ATi Radeon 4770, ezt egyelőre nem szeretném cserélni, mert bőven megfelel nekem, nem vagyok az a fajta, aki mindent ultra részletességen akar tolni mindenféle szűrőkkel, amikről sosem hallottam, és azt sem tudom, hogy mit szűrnek :)) .

    Ui.: Jah, és még annyi, hogy nyáron valszeg beszerzem a Crysis 1-2-3-at, úyhogy még az is lesz játszva rajta, de a jövőben kb csak a Diablo III és a Football Manager éppen aktuális része fogja munkára fogni igazán,

    Stay a while and listen...

Új hozzászólás Aktív témák