Új hozzászólás Aktív témák

  • Wilika

    aktív tag

    Sziasztok!
    Négy év után megmurdelt a szeretett AMD konfigom. Már egy ideje, gondolkodtam, hogy kéne ezt-azt újítani, aztán mindig arra jutottam, hogy jó a régi. De sajnos múlt héten, a lakás lámpái villogtak párat, és azóta nincs kép, csak forognak a ventilátorok és nem történik semmi :( (talán az alaplap? (integrált vidkari) a táp nem hinném, mert az dolgozik, lehúztam minden merevlemezt, hátha azokat nem bírja el, de még a BIOS sem jön be)
    Úgy döntöttem, hogy ez egy jel, nekiállok egy saját konfigot összeállítani, ami megint jó lesz talán egy ideig. :)

    A következőket néztem:
    ASUS DRW-24F1ST fekete OEM (ha valakinek kéne írni, esetleg DVD-t néznénk :) )
    COOLERMASTER GX 450W RS-450-ACAA-D3
    COOLERMASTER NSE-200-KKN1 N200
    INTEL Core i5-4570 3.20GHz 1150 BOX i7-re szükségem sincs, és tükörbe se tudnék nézni, ha ennyit kiadnék egy gépért, amivel nem is dolgozom :)
    KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX16C9B1BK2/8 Gondolom ez is elég lesz egyelőre
    MSI Z87M-G43
    Lemezből meg megkapja az előző gépben lévő Samsung SSD-t, illetve veszek egy 12 centis ventilátort még a házba, mert három nyílásból csak kettőhöz adnak a gyári leírás szerint.

    Ha később nagyon rámjön a kapuzárási pánik, akkor talán veszek egy videokarit is, de egyelőre boldog leszek az integrálttal is.

    Kérdés; Szerintetek ez így megfelelő? Igazából a táppal vagyok még gondban. Nagyon elgondolkodtam a múlt heti eset után azon, hogy veszek egy szünetmentest (bár abból sem tudom, hogy melyiket érdemes), de nem tudom, hogy szükségem van-e rá.

    [ Szerkesztve ]

    mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

Új hozzászólás Aktív témák