Új hozzászólás Aktív témák

  • lezerkard

    csendes tag

    Helló!

    Kis dilemmában vagyok. Eljött az ideje az új gép vételének. Igaz még nincs meg a teljes pénz, de most már nagyon a határán vagyok. Most már el kell kezdeni gondolkodni, hogy milyen gépet vegyek.
    AMD-re gondoltam, de mint kiderült ez a mostani AMD FX technológia már elavultnak számít, de mégis az AMD előbb megoldotta a 8 magos lehetőséget mint az Intel. Az Intelnél még ha jól tudom csak 6 mag a max.
    Sokan az Intelt mondják, hogy az milyen jó, de szerintem indokolatlanul drága és csak a jó marketing miatt tehetik meg azt,hogy ilyen drágán adják a termékeiket, míg az AMD megoldja ezt sokkal olcsóbban és gyakran jobb anyagot hoznak ki mint az Intel.
    Ha jól tudom most idén vagy jövő év elején jön a generáció váltás mind a két nagy cég részéről. Várjam ki a generációk harcát és azokból válogassak?
    Játékra kell, hogy full grafon tudjak nyomni mindent és videó vágásra kell a gép, de hosszú távon. Szóval jó 10 évre tervezek gépet venni időnkénti videó kártya cserével. A mostani is már van 10 éves gép. És azért az Assassin Creed-eket elvitte lebutítva. :) Összeget nem mondok. Érdekel ki mit mond ki mire teszi le a voksát és miért.
    Várom tanácsaitokat.

Új hozzászólás Aktív témák