Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    Sziasztok!

    Legalább 7 éve nem figyelem már az asztali piacot, valaki tudna egy korrekt összegzést írni, arról, hogy hol tartunk, mit érdemes venni. Tokozás, Procik generációja+neve, VGA-k, Csatolók stb. Még az ATX méreteket sem tudom már.

    Teljesen kiestem már a dologból.

    Egy full átlagos gépet szeretnék.

    Hol tartunk most, hányadik Core i generációt éljük, milyen chipseteket érdemes hozzájuk választani, milyen kódnéven futnak a mostani procik stb.

    Tudtok valami tuti tippet a legújabb gen Core iX procikhoz alaplapból? 4 dimm slotos ASUS-t keresek de nem tudom a chipsetekből melyik az újabb melyik támogatja az új procikat stb.

    Plusz keresek az intel HD4000-5000-nél erősebb, de sokkal olcsóbb dedikált VGA-t nVidiát.

    AMD user vagyok már vagy 10 éve, abban is rendesen lemaradtam, ott sem tudom már hogy milyen névvel, kódnévvel jönnek a cuccok, és azt se tudom mi az aktuális tokozás, szóval egy AMD összeállítás is érdekelne.

    A gépet úgy szeretném összeállítani hogy megint legyen benne vagy 5 év erőtartalék hogy az alapfeladatokat tökéletesen ellássa, de alkalmi játéktól sem szarja össze magát. Nem kell blockbuster játékokra gondolni... a lényeg hogy azért a full hd felbontást elbírja zökkenőmentesen, filmekből, meg ha játszok akkor azokból is.

    Kiegyensúlyozott konfigot szeretnék! SSD mehet, HDD van itthon Sata 3 WD Black ODD Nem kell, házból meg már kinéztem egy Fractal Design Core 1000-et

    Ár: A lehető legalacsonyabb

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák