Új hozzászólás Aktív témák

  • r00kie

    újonc

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni gépösszerakáshoz, sajnos kb. semennyire sem értek hozzá, csak mostanában olvastam utána néhány dolognak.Csak az alapgép kellene, monitor ilyesmik már vannak. 150 max. 160 ezer forintot tudok rászánni. Elsősorban játékra (Semmi CoD, BF, ilyesmi, csak a Skyrim,pár stratégia,esetleg a Bioshock Infinite jó lenne ha futna rajta szaggatás mentesen) és napi böngészésre, videónézésre használnám. A monitrom HD felbontású, és lenne néhány elképzelésem aminek jó lenne ha megfelelne:
    -Intel processzort szeretnék. Az elmúlt 10 évben az előző két gépem is ilyen volt, meg voltam elégedve velük, nem szeretnék váltani. Core i3 esetleg i5 lenne a legjobb, bár nem tudom, az utóbbi mennyire fér bele a keretbe.
    -SSD-re nincs szükségem. Tudom jó dolog, meg sokkal gyorsabb mint a sima HDD, de amit erre költenék azt inkább a procira vagy a videókártyára szánnám.
    -Ha lehet olyan legyen amit valamilyen webshopban (pcx, ipon) is össze tudok rakni, táppal, házzal, ha kell akkor külön hűtővel együtt, szóval egy működő alapgép.
    -Szeretném ha minden alkatrésze új lenne, ritkán veszek gépet, és nem nagyon szoktam később bővítgetni, szóval jó lenne ha minden garanciális lenne benne.

    A segítségeteket, válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák