Új hozzászólás Aktív témák

  • TaliGa

    aktív tag

    Sziasztok!
    Kellene egy kimondottan játékcélokra összedobott konfig. A keret elég karcsú: 110k. Nyújtani max pár ezressel lehet, mert nővérem srácának lesz Húsvétra, és egyszerűen ennyit szánnak rá. Nagy vonalakban összeállt a dolog (HDD, és ODD nem kell). CM N300, FSP HEXA 400W, Gigabyte GTX 750, ASROCK H81 deszka. Kérdések:
    Az R7 260 ugye jobb választás, de az Azonnali kérdések... topicban hemzsegnek a rossz példányok.Hibás konstrukció, rossz széria, vagy mi ez?
    Másik kérdés, cipőskanállal talán egy i3-4130-t be lehet passzítani a keretbe, viszont akkor csak 4GB RAM fér mellé, lehet, hogy G-s proci (3240) + a még 4GB memória többet számítana? Felmerült, az FX 6300 is. Azt tudni kell, hogy későbbi fejlesztés nem nagyon lesz, tehát 4-5 évig ezt tapossa, és olyanokat nem kell figyelembe venni, hogy "majd tesznek bele ezt azt", mert nem fognak :).
    Utolsó kérdés, hátha van vkinek üveggömbje... A dollár erősödik, h dögöljön meg, és én szívem szerint várnék nyárig, de az már a Nyúlon túl van, viszont úgy érzem, h mostanában inkább csak felfelé mozdul majd minden, esetleg mégis érdemes lenne kivárni márciusig?
    Előre is köszi a válaszokat!

    "So say we all"

Új hozzászólás Aktív témák