Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Sziasztok!
    Komplett gép építése a cél, munkára. Fontos a megbízhatóság első sorban, valamint a teljesítmény az adott alkalmazásokban. Jelenleg core2duó 2-4 magos vasakat cserélnénk le.

    Az alkalmazások Autocad, solid edge és pár speckó program, de gépigényben ez a kettő a legfontosabb. Főleg 2D, néha 3D, de nincs render, meg elemzés, csak a kapott rajzokat boncoljuk, nézzük (gyártás előkészítés).

    fHD monitorok, lehetőleg ITX/mATX méret, prociból i3 elég (van egy kis i3-as és megfelelő a teljesítménye). Semmi tuning, semmi extrák nem kellenek. Ami kell: USB3, SATA3, DVI kimenet a dVGA-ra. 8-16 GB ram (első körben 8, sok gépen 4 van, az kevés, a 8 GB-os gépekkel egyelőre nincs gondunk). 1600, cl10-11, vagy amit kapni, valami normális, sok garos. Tápból FSP APN400 vagy a 350W-ost gondoltam, ezekkel szereltem már, frankó cucc. Alaplapból Asus a preferált, 1150 foglalat (B85 chipset elég erre gondolom). Csak egy 240-es SSD (szerveren van hely elég).

    Valójában dVGA a nagy kérdés, nV-t elvileg jobban kedveli. GDDR5 az biztos, de nem tudom melyiket, olyan 20 k-ig, vagy amit ajánlotok; nem gémerkedni kell!

    Házban FD Core1000 USB3 gondoltam, már ismerem, frankó kis kégli, ócó is.

    Árban a perifériák és monitor nélkül olyan 200k-ig jó lenne. Köszönöm! :R

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák