Új hozzászólás Aktív témák

  • jim bcs

    nagyúr

    válasz szasanyi #98774 üzenetére

    Tudom, de ezzel akkor is kell kezdeni valamit mert nem lesz jó vége. Azzal nincs baj ha a pörgősebb topikokban többen aktívak még ha csak elméleti szinten is, de ha ennek többsége már nem állja meg a helyét az baj.
    Benéz valaki tanácsért egy adott topikba mert nem vagy csak kevésbé ért az adott témához, vagy mert tisztában van azzal hogy laikusként simán átverik, tehát segítségért jön és feltételezi, hogy tapasztalt tagoktól kap tanácsot, aztán később kiderül, hogy katyvasz az egész mert 1-2 illető mókázik mert úgy gondolja profi lett. Ezután a tényleges mesterek nem győzik átjavítani az akár több oldalon át folyó ajánlásokat, ami piszok sok munka + lehet addigra leadnak 1-2 olyan rendelést amit nem kellett volna. Ez erősen rontja a PH minőségét ami szerintem nem elfogadható.
    Uram bocsássá meg de nincs olyan tag akinek ezek után ne durranna el az agya és kínjában ha már gyomron rúgni nem tudja inkább káromkodik egyet, ezt nézzük el nekik, valljuk be mi is így reagálnánk le, nem szép de egyetértek velük.

    [ Szerkesztve ]

    Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Új hozzászólás Aktív témák