Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccer

    tag

    válasz Henk #18083 üzenetére

    Üdv,

    A méretet tekintve egy cm 690 II advenced adna neki otthont, tehát inkább az én elvárásom a szűk keresztmetszet ebben a témában, nem pedig a szűkös ház! :) Egyszerűen jobban tetszik pld. (ha már emlitetted) egy Kama Cross felépitésű példány a tornyokkal szemben.

    Pénz kérdésben pedig nem húztam határt, mondván (az "átlagos" ára a jobb fajta hűtőknek megáll 10-20K között valahol, az pedig még vállalható számomra, tekintve, hogy hűtőt nem cserél az ember "minden nap".

    Most egy TT Blue Orb II -es gondoskodik az x2 2300-be hűtéséről alapfeszen 2707Mhz-n, ami méreteit tekintve tökéletesen megfelel és még sosem láttam 50 fokon vagy felette a procit! De ugye ez meg már az emlitett procikra max. alapon lenne elég.... ha elég volna egyáltalán. És hangban is a határértékemen belül van (vmi alap szélzajt éppen hogy generál, csendes szobában észrevenni).

    Az elmondásod alapján jobb, ha elfogadom a "tornyokat", ha jobb hűtést szeretnék?! Ha ez igy van, akkor egy réztömböt neki, True Cooper! :) Inséges időkben mehet a méhbe... :))

Új hozzászólás Aktív témák