Új hozzászólás Aktív témák

  • Henk

    veterán

    válasz alibaba78 #18087 üzenetére

    Nekem volt H50 igaz csak pár napig míg kipróbáltam. Gyári ventit nem tudom milyen mert én egyből a swif2 120P-vel próbáltam de abból is 2-vel mert eggyel katasztrófális volt. Valamennyit segít a 2. venti de alapvetően nem az a kevés kicsi a radi és nem tud több hőt leadni. Logout-ban írtam róla, hogy mire képes meg pár léghűtővel össze is hasonlítottam. Én úgy tettem fel a 2. ventit, hogy elosztottam a hozzá kapott 4 csavart, 2 előre, 2 hátra mert valami spéci menet van benne szerintem nem metrikus és nem találtam olyan csavart.

    yozy Scythe-nak elég sok hűtője van ami jó 478-ra is esetleg azok között nézz körül, annyi előnye lenne, hogy később is tudnád használni a hűtőt ha esetleg cseréled a gépet.

    Coccer: ha igazán komoly hűtőt akarsz akkor törődj bele, hogy álló kell. Ezeknek sokkal jobb a teljesítménye mint a fekvőknek, persze abból is van egészen jó de sokkal drágábbak és teljesítményben mégis kevesebb. A Kama Cross is elég jó, de csak elég jó és méretre az marha nagy cserébe viszont nem magas. A réz TRUE-t felejtsd el iszonyat drága és teljesítményben minimálisan jobb a simánál, viszont dög nehéz meg karbantartást igényel. Ja és az alapból nem jó az i7-re külön kell lefogatót venni hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák