Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Teasüti #22033 üzenetére

    nem tudom garantálni. amit biztosan tudok, hogy ezek a hűtők elegek 180W mellett 22 fokos szobában úgy, hogy a maghők nem mennek 75 fok fölé. valamint azt is, hogy légen ezeknél nincs jobb. meg igazából a kirakatvizeket (zalman reserator, aquagate, h50/h70) megverik. ha a york 180W alatt marad, akkor hűvösen fogják tartani, de 150Wos fogyasztás fölött légen mindenképpen meleg lesz, még a legjobb hűtőkkel is. szóval igazából csúcskategóriás hűtővel lehet, hogy össze fog jönni a dolog, ami a Thermalright Ultra Extremevel kezdődik. de azt hiszem ezt Te is észrevetted, hogy a quadok meleg szempontjából kissé más ligában játszanak:)

    1.35ös VID nem olyan nagy baj, lapod tud adni 1.45-1.50 körüli feszt, dropja is valszeg alacsony, magas VIDesek meg nem szoktak annyira melegedni. ha be bírod hűteni, kentiknek lehet adni 1.50ig biztonságosan (1.55nél ne legyen több biosból kikapcsolt loadline calibrationnel).

    ramok inkább amdnél veszélyesek, bár akkor érdemesebb egytornyos hűtőt keresni, azok kevésbé hajlamosak rálógni dolgokra.

    amire ügyelj, az a ház szélessége, meg a befér-e kérdéskör. nagy bordák amiatt jók, hogy nem igazán kompatibilisek a méretbeli szabványokkal:)

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák