Új hozzászólás Aktív témák

  • sznyunyi

    tag

    Azt hiszem szerelmes lettem! Újra... Múltkor kinéztem a thermalright silver arrow nevezetű drágaságot 15-16 ropiba, gondolom tudjátok hol (árgép a barátod), de okróberben lesz csak szállítás... :O
    Így hát tovább nézelődtem és előbb rátaláltam erre a gyöngyszemre: [link] :Y Bakker, de baba!! Szép is jó is, de azért kérdeznék róla. Van esetleg tapasztalatotok vele? Asus P8Z68-V PRO lapon hyperX blue 2*4GB KIT-tel elférnének egymás mellett? Esetleg valami vélemény? Gamer gépekbe ajánlják, hát nekem az lesz nemsoká valószínűleg i5 2500k/i7 2600k-val, viszont nem lesz tuningolva. Egy darabig biztos nem. Ezek függvényében ezt érdemes venni, vagy a picivel olcsóbb változatát: [link]? Ami egyébként ugyan csak vadállat cooler, de az első változat szemet gyönyörködtetőbb!! Ja és ha pár év múlva váltanék/fejlesztenék, akkor ezek valószínűleg bírnák az új cuccokat, ezt is figyelembe vettem. :)
    Nos? Szerintetek jó választás lenne? Válaszok, vélemények, bármi jöhet csőstül akár minden fórumlakótól, csak hogy biztos legyek a döntésemben! Köszönöm!!

    Si vis pacem, para bellum!

Új hozzászólás Aktív témák