Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok ismét,

    Még Karácsony előtt érdeklődtem H100-assal kapcsolatban. Most előjött megint a téma mert elkezdtem 'kattogni' a dolgon külömböző okok miatt.

    Most alaposabban utánajártam a dolognak és a következőket derítettem ki:

    -A házamba gond nélkül belemenne felülre a radiátor mivel az Element V-nél van kivágás hozzá.

    -A tesztek alapján (meg mondta itt más is ha jól emlékszem) a H100 azért jobb mint a D14 még ha nem is egetrengetően, de jobb.

    -És akkor most jön igazából a legfőbb indokom: nem kevés helyet nyernék vele a házban ill. nem egy jóval több mint egy kilós (2db ultra kaze-el 1.5kg felett van a D14-em sajnos) tömb 'feszítené' a lapomat és még a memóriákat se 'érintené' semmi. :))

    -Zaj szinten sok külömbség nem lenne, így ott nem nyernék.

    Mit gondoltok? :) Anyagi részétől most vonatkoztassunk el a dolognak. Egyrészt van egy olyan sejtésem, hogy el fogom tudni adni a D14-et egyrészt másrészt most elsősorban nem ez az oldala a fontos a dolognak. :) Engem kifejezetten az érdekel, hogy magasabb feszültség és órajel mellett hűtsön jobban (pláne nyáron) a H100 mint a D14.

    Elnézést, hogy ismét előjöttem a dologgal tudom, hogy már volt erről szó csak nem lennék nyugodt ha nem kérdeztem volna rá ilyen szemszögből is a dologra... :B

    Köszönet! :R

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák