Új hozzászólás Aktív témák

  • Henk

    veterán

    válasz kkrisi #8236 üzenetére

    A freezer-t a lap szabályozza hőmérséklet függvényében(800-1500 rpm között),a 212-t meg te tudod az előlapi paneleddel(ez 2000rpm-en megy 12 V-on és 19dBA-t ír rá a gyártó amit én fenntartással kezelek.Olyan 1000rpm-re letudod szabályozni kb)
    Szerintem hangban is kb megegyeznek,talán a freezer egy hajszállal halkabb,de lehet ez észrevehetetlen különbség.Csak a freezer-t nem kell folyton tekergetned,hanem automatikusan teszi a dolgát.
    D®. GeNy@:az jó ha Debrecenben lehet kapni mert a Seneritnél sincs,aki a magyarországi disztribútor.Kiváncsi lennék a debreceni bolt honnan szerzni be,igaz tud külföldről is rendelni akkor elképzelhető,hogy van náluk.Van pár bolt akinek az árlistájában szerepel a mai napig,de ez nem azt jelenti,hogy tényleg tud adni.
    Szajbee:néztem ezt a triton 88-at,de szerintem ebbe az Asus megint a keret nélküli ventijét rakta.Ha ez így van akkor a venti meghibásodása esetén bajos cserélni.De a legkomolyabb az,hogy egyetlen egy képet találtam erről a hűtőről bármilyen oldalon is néztem.Még az Asus oldalán is csak 1 fajta kép van. :DDD
    A Thermalright egy nagyon jó hűtő,nekem mondjuk nem 120 extrem volt hanem HR-01 Plus,de nagyon elégedett voltam a teljesítményével.Szerintem te sem csalódnál benne.Ez biztos halk mert nem adnak hozzá ventit úgy tudom.Tehát erre olyat teszem ami az elvárásaidnak megfelel,de elég sűrűk a lamellái így nem árt egy nagyobb légszállításút választani.A Noctua-val nincs tapasztalatom,de a ventijeiket dícsérik a hangtalanságuk miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák