Új hozzászólás Aktív témák

  • xatos3

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy szerintem nagyon érdekes jelenséget vettem észre az ipon.hu böngészése közben.
    És minél mélyebbre ástam annál érdekesebb lett.

    Gyakorlatilag a procihűtők több mint 50%a HIBÁSAN am4 felfogatás nélkül van feltüntetve a webshopban, de ha felmész a gyártó oldalára egyértelmű hogy van hozzá am4 felfogatás.

    Hihetetlenül irracionális és buta kifogások közepette elküldtek a fenébe 6 email pingpongozása után, pedig nagyon szépen és körültekintően, konstruktívan tártam fel eléjük a hibájukat.
    Annyi lejött hogy hatalmas intel fanboy az ügyfélkezelő akivel maileztem. (a kereskedelmi szakmában ez elfogadhatatlan mentalitás abszolút)
    Én úgy gondolom hogy mivel az ipon nagyon nagy méretű cég, borzalmasan káros ez a hibás tevékenység a magyar piacra. Hiszen az am4 hűtők több mint 50%át hibásan nem szűri ki a webshop kereső. Így a valós választék töredékét láthatják a ryzen tulajok, vagy akik a ryzen platformot fontolgatják.

    Ti mit gondoltok?! Hogyan lehetne ezen konstruktívan segíteni? Próbáljak elérni termék, és arculat szakértőt, vagy más vezetőt az iponnál?

    [ Szerkesztve ]

    [Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]

Új hozzászólás Aktív témák