Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Sziasztok!

    Az adatlapom 1)-es konfigjában egy 2700x procira keresek léghűtést. A gyári hűtőjét még régen felhasználtam egy 3600 procira, így az már nem opció. [Ilyen] házban lenne, ahol a léghűtés 162 mm magasságig ok. Az elmúlt 2 évben egy athlon 64-re tervezett (talán) Arctic cooling 64 nevű valami volt/van rajta, 3 hőcsővel és egy böszme 14-es, messzebbre szerelt, így a memóriákat is fújó ventivel alacsony fordulaton (tudom :U , tákolt, de halkan működött), de nem volt a gép házba szerelve. A gyári wrath prism elvileg 4 hőcsöves, de csak egy vonalban vannak a lamellái, így a memóriák környékén nem nagyon mozgat semmi levegőt, illetve a VRM-nél sem igazán, ezért keresnék optimálisabb megoldást.
    Mi lehet az a minimum hűtés, ami hozza a gyári wrath prism szintjét, nem hangosabb, de esetleg hatékonyabb? Világítás nem lényeges. Nem tudom, hogy top-flow vagy torony lenne-e jobb megoldás hozzá? :F Jelenlegi terv szerint a házban előlről lesz egy 14-es venti, és hátul egy 12-es. A gépben ezen kívül egy MSI armor 1080-as vga lesz még, azon 2 nagy légkavaró van. Ramok alacsonyak. 9 eFT környékén jó lenne megúszni, nagyonmax 11eFt a határ.
    Előre is köszönök minden ötletet! :R

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák