Új hozzászólás Aktív témák

  • Tequila86

    tag

    Sziasztok!

    Az utóbbi időben több egeremnél is küzdöttem/küzdök kábel gondokkal. Beakad, visszaránt, stb. és eddig a rögzítéssel kapcsolatban sem szerezzem jó tapasztalatokat. Nem volt még wireless egerem, de most már erősen hajlok felé.
    Tudnátok ajánlani konkrét terméket? Negatív és pozitív tapasztalatok is jöhetnek.

    Amit az igényeimről tudni kell, hogy csak új jöhet szóba. A keret max. 30e Ft, lehet külföldi rendelés is, a tenyerem inkább nagy, mint közepes és a fogásom valahol a claw és a fingertip között helyezkedik el. Játékhoz és általános felhasználáshoz kell, legyen RGB-s.
    Valamint speciális igényeim, hogy szeretem a nehéz egereket, valahol a 110-120 gramm közt érzem magaménak igazán és a hüvelykujj támasz legyen sima, a mindenféle bordázott vagy gumírozott darabokat nem bírja az érzékeny ujjam.

    Egészen konkrétan a Razer Basilisk v3 x hyperspeed ami elsőre megfogott, viszont kicsit elriaszt, hogy elemes. Van az ilyeneknek töltés visszajelzője? Borzasztóan idegesítene, ha pont játék közben merülne le, míg egy akksisat mindig visszadugnám a töltőre. Nézegetek olcsóbb darabokat is (Redragon, Spirit of Gamer), mert nem muszáj számomra az extra alacsony latency, nem vagyok verseny szintű játékos, kizárólag hobby szinten szórakozok.

    Szóval bármilyen ajánlást vagy tanácsot meghallgatok.
    Köszi a figyelmet! :)

    i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor

Új hozzászólás Aktív témák