Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz jaffa 2843 #15012 üzenetére

    Igen ez kb jogos. Ahogy neked nagy a WMO nekem meg rohadt kicsi. Eltűnik a tenyeremben. Kényelmetlen. Volt nekem is pont olyan DA black-em mint neked, eladtam mert az is kicsi volt. Ellenben az Ikari-t használni olyan, mintha az akaratom meghosszabbítása lenne (ha fáradt vagyok és pontatlanul rántok azt is leköveti a kis gyenya :DDD ). Átrágtam magam pár egéren (nem, nem vagyok macska), egyiknél sem éreztem ezt a pontosságot, agresszív reakciókészséget mint az Ikarinál. A használtan vett, döglödő példány is meg lesz csinálva, legyen tapasztalat mit-miket kell rajta javítani. És még valami. Az MS-ek görgője valami botrányosan szar. Az SS-nél ilyen gondom nincs. Precízen ott marad ahol én akarom, nem él önálló életet.
    Nem mellesleg az Ikarit rádugiszálom a gépre és instant használhatom, nem kell bűvészkedni mindenféle HZ-ekkel. Max a Win gyorsítást kell kiszednem és cső.

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák