Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Üdv...
    Van egy ősrégi MX510 + Steelpad S&S kombóm, amiből az előbbi lassan cserére érik. megvan idestova 6-8 éve, és ezalatt komolyan leasszimilálta a tenyerem a felületét, az alja simára kopott (pedig sokáig használtam rá teflont), tisztítások ellenére már elég igénybevettül néz ki, a csúszásgátló bevonat (?!) is sok helyen lekopott már, stb... Szóval megszolgálta az idejét és a pénzét, lassan jöhetne valami új (bár még nincs egyéb baja, úgyhogy nem sürgős).

    Szóval kellene valami jó, kényelmes egér, közepes mennyiségű, de nem versenyszerű játékra, lehetőleg sok programozható gombos, mert MMO-khoz nem lenne rossz. Jó lenne, ha kellemes tapintása lenne, a cégnél egy Gigabyte M6880-as lézeres egeret nyúzok, és annak túlontúl műanyag a fogása (bár programozáshoz elég ez is :D).

    Szóval lehetőleg 10k alatt (de ha olyan, lehet bevállalnék megint egy 12k körüli egeret, elvégre sok évre szól) keresnék egy jobb egeret. Jobbkezes vagyok, főként egész tenyérrel tehénkedek rá :) Nem számít minden msec reakcióidő, a csilivili világítás, a szabályozható súly (bár szeretem a nehezebb egereket), inkább legyen kényelmes hosszú távon is, és lehetőleg legyenek programozható gombjai. Olvasgatom még a topicot, de ha valaki tud mondani valamit így is, azt megköszönöm :)

    G300/400 esetleg? a 300 tetszik kívülről, a 400 nagyon olyan, mint amilyenem eddig volt :P a g500 már overkill lenne nekem, meg ennyim nincs is nagyon rá...

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák