Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    Üdvözlök mindenkit!

    Hadd ne kelljen végignéznem az összes ajánlott egeret valamint az első hozzászólás sem éppen mai darab és még kevésbé van kedvem végignézni közel 25.000 hozzászólást! Remélem megérti ezt mindenki! :B

    A kérdésem annyi lenne, hogy milyen egeret ajánlanátok nekem!
    Grafikai, 3D-s munkákhoz kellene legfőképp, mivel játszani maximum 1órát szoktam, ha esetleg elgurul valami 5órát ( nagyon ritka), szóval gamer egereket gondolom kilőhetjük. Nincs szükségem plusz 5.000.000 gombra. Nekem bőven megteszi a bal-jobb-középső gomb + le-fel görgő. Nincs szükségem súlyokra sem. Vezetékes legyen. Árba sem szeretném igazán hanyatt verni magam tehát 10.000 alatt, ha lehetne (5000 alatt lenne a legjobb) és még ezért is fáj a szívem! Használttal is kiegyezek, ha ép! Nincs más mód és csak a felett tud ajánlani nekem bárki egeret azt meggondolom. Meguntam a 800-1500ft-os egerek folyamatos gyilkolását. Bajom nem volt velük ugyanúgy tudtam precízen dolgozni mindel, de most már ideje váltanom jobbra úgy vélem. (+ meghalt megint egy 800ft-os...a görgője, ami 3Ds Max-nél iszonyúan idegesítő és időt nem kímélő feladat a működtetése így :O :W ) Biztos nagy különbség van 800dpi (talán sokat is mondtam) és 5600dpi között!
    Tanácstalan vagyok! Több órán talán napon át kellene olvasnom, hogy felzárkózzak 'egértan'-ilag, mert köpn-nyelni nem tudok a témával kapcsolatban. (Oké, az első hozzászólás azért segített.)

    Remélem valaki tud ajánlani számomra egeret!
    A segítséget előre is köszönöm!

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák