Új hozzászólás Aktív témák

  • #40731136

    törölt tag

    Üdv!

    Már a második Gigabyte GM-M6880 egerem kezdi el a duplakattintásos mizériát, és mivel nem tudok/akarok félévente (igen, a kicserélt egér 6 hónap után ismét kezdte a hepajt, szerintem szériahiba) mikrokapcsolót cserélni meg babrálni, szeretnék egy normális egeret, amit csak használok és nem hibásodik meg ilyen rövid idő alatt. (Ezek előtt noname egereim voltak, mindegyik bírta a strapát, ugyanolyan használat mellett, megjegyzem, nem vagyok nagy FPS huszár).

    Tehát a kritériumaim az alábbiak lennének:
    - max. 5000 Ft
    - vezetékes legyen
    - legyen meg az előre-vissza gombpár a bal oldalt, mert mióta megszoktam, képtelen lennék olyan egeret használni, amin nincs :D
    - lehetőleg ne Gigabyte, azt hiszem ezt nem kell magyarázni (egyéb minőségi gondok is akadnak az egérrel, amit egy ilyen kategóriától már azért nem várnék el, pl. kétoldalt a gumírozások is elkezdtek feljönni elég hamar)
    - ne adja be a kulcsot benne a mikrokapcsoló fél év normál használat után (nem sokszor játszom FPS-sel vagy ilyesmi, csak sima böngészgetés, néha casual gaming)
    - minél hosszabb garancia

    Sajnos ma már igazán jó vezetékes egerek csak 10k fölött vannak, ahogy elnéztem, így elég nehéz a dolog. Van esetleg javaslatotok?

    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák