Új hozzászólás Aktív témák

  • Petko006

    csendes tag

    válasz jaffa 2843 #22863 üzenetére

    Akkor átfogalmazom a kérdést, olyan kell ami tudásban azt tudja kb mint a G500 viszont tartósabb, ezért néztem főként a Saitek megoldásait mert arról elég jókat hallottam, viszont hogy milyen vele játszani illetve huzamosabb ideig használni arról nem találtam semmi infót.
    Az összefoglalóban felsorolt egerek nagy része nem is kapható már a Razerrel meg a Logitechhez hasonlóan nincsenek túl szép emlékeim, fél, 1 év után mindnél előjött valami hiba a razerekben főleg a szenzorral, ilyen hogy egyszer csak felugrik a kurzor a képernyő valamelyik sarkába. A Loginál a jobb illetve bal gombok mikrokapcsolói adják meg magukat, a g500-ban már a görgő is kezdi a végét járni, igaz ez kb 2 évet lehúzott úgy hogy minden nap használva volt.
    A makrózás miatt kell a szoftver is hozzá, a Razeré az még csak csak elmegy, a Logié viszont szeret megfagyni és akkor lehet keresgélni hogy melyik fájlt kell törölni, illetve lehet megint beállítani mindent ami nincs a belső memóriákra mentve. Makró alatt nem a csalásokat értem hanem alap dolgokat mint tüzelés mód váltás, folyamatos gugolás stb..
    Ennek fényében mit érdemes venni?

Új hozzászólás Aktív témák