Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz Zigi #22973 üzenetére

    Semmi lekezelő nem volt a hszemben. Csak azért mert valami drágább nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb is. Ez volt a lényegi mondanivalója. Mivel te rögtön az árat, mint minőséget meghatározó tényezőt kezeled. Holott tudjuk ez nem feltétlenül takarja a valóságot.

    Mivel nem a szomszédja vagyok, így postaköltséggel is számolni kell mindkettőnknek.
    Aztán kérdés a bizalom. Megbízik e bennem annyira, hogy mindenféle ellentételezés nélkül elküldje nekem az egerét. Mivan ha kipusztul nálam? Nem azért mert direkt tönkrevágom (nem vagyok az a fajta), hanem csak nálam jön ki egy gyártási hiba. És ígytovább.
    Az autóipar épp jó példa. Van egy sanda gyanúm, hogy a mostanában kiadott kis turbófeltöltős motorok nem olyan hosszú életű konstrukciók lesznek, mint a "van benne anyag" szívódízel zöldségesmerci pl. :)
    Bár az is igaz, hogy a tulajnak is érettnek kell lennie egy turbófeltöltős motorhoz. Mert azt megint ésszel kell használni különben hamar beadhatja a kulcsot.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák