Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    válasz dobragab #32824 üzenetére

    Igazad van, tudom hogy nem jól jól használom, épp az átszokás folyamata közepén tartok :)
    Régebben megszoktam a nagy, nehéz egeret 5000 dpi-n. Akkoriban nem foglalkoztam azzal hogy mi az ideális, csak használtam. Az elmúlt pár hónapban kezdtem el komolyabban cs-zni, és utánnanézni a dolgoknak (azért ezt nem kell túl komolyan venni, ha megyek is versenyre kb csak a kolikupáig terjed az ki, semmi igazi verseny), és azóta kivettem a súlyokat a mostaniból egérből is, meg levettem a dpi-t 1500-ra.
    Viszont a méretéből nem akarok leadni. Lehet egy kisebbet is meg tudnék szokni pár hónap alatt, de volt már nálam kisebb egér (pl laptopomhoz is azt használok, de volt géphez is rendes), és nem jött be. Nonstopp igazgattam, nem találtam rajta fogást. (mint mondtam nagyon nagy a kezem, így a g500-as is simán elférne 2x a kezemben. A nagyobb súlyt meg azért szeretem mert nekem stabilabb a kezemben, nem remeg be a kezemtől pl, jobban célra tudok tartani.
    Win csúszka középen van, de az a source játékokban nem számít, mert van egyenes imput amikor is a win beállításokat figyelmen kívül hagyja a játék.

    Anyway, köszi a helpet és az infókat. :R
    Most újraraktam a logi szofvert, és az elmúlt 1 órában nem kapcsolgatott le, remélem megoldódik a probléma és akkor egy picit még húzhatom a vételt, bár mint mondtam már nagyon ramaty a mostanim állapota így a csere mindenképp esedékes nemsokára.

    Logiból a g500 vagy 502 az ami jelenleg tetszik, még 1-2 razer meg steel series egérke van amivel épp szemezek, de azért jöhetnek tippek, szívesen megnézek én bármit :)

    A g500s- tetszene, de hallottam sok rémsztorit, hogy mesze nem sikerült annyira jól mint a 400 vagy az 500.
    A g502-ről meg eddig kb csak jót. Nyilván nem túl régi így azt hogy 5 évig bírja nem lehet mondani, de sok másik egérrel, a kezdeti időkben semmi rosszat és semmi hibát nem írnak róla.
    a Corsair Vengeance M95 meglepően sokszor előkerül gamer egerekkel foglalkozó topikokban, még talán az is szóba jöhet, bár annak előbb jobban utánaolvasnék.
    Razernek több egere is van amit ajánlanak. Bár azok alapvetően kisebbek, könnyebbek, és egyszerűbbek (általában mindössze 2 extra gomb van az oldalán, bár a miniumnak az is megfelel nekem)
    Steel Series hasonlóan a Razerhez.

Új hozzászólás Aktív témák