Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    válasz pigsty #4049 üzenetére

    No meg még annyi, igyekszem nem kajás kézzel nyúlkálni az egérhez, de hogy lehet ezeket alaposan tisztogatni? :F
    A végtelenül egyszerű, kis béna golyós egereket nem restelltem szétszedni, semmi bajuk nem lett tőle, leválasztva egy csavarral az elektronikát, az egész egeret langyos víz alatt kevés mosogatószerrel újjá lehetett varázsolni. :C
    Remélem a viszonylag poros környezetet is bírni fogja, bár nyilván takarítók, porszívózók időnként.
    Az még jópofa az egérben, a sorozatszám nem a hasán van a dögnek, hanem egy ruha cetlihez hasonló lapon, ami az akku térbe van bele ügyeskedve. (csak le ne tépje a rutinos ruhavásáló :)) ) Így nem kopik el. Csak kicsit útban van, szerencsére maga az anyag is tartós, hajlékony plasztiklap.
    A hatótávolság valóban brutál, a szoba legtávolabbi sarkán mozgatva is egyenletes az egérmutató mozgása. Úgy, hogy közben van wireless hálózat is a gép mellett, ráadásul egy tömör fa asztal alá rejtett PC hátuljába van dugva a USB vevőegység. Így a dobozban mellékelt - pofás - USB hosszabbító állványzatra nem lesz szükség. :R "hausmachen távirányító"nak is jó lehet így az uberoptionssal tuningolt SetPoint, ami meg sikeresen nem ismeri fel a 350-es Logitech billentyűzetet, de nem baj, annak a media gombjait már Registryben be konfigoltam. :K
    Kicsit fura nekem, hogy Logitech szoftver telepítésnél nincsenek inf meg hasonló fájlok, nem lehet illesztőprogram frissítéssel találni ilyesmit, hanem egy nagy darab 50 Megás setup fájl oda rak egy csomagot a gépemre, ami univerzálisan megy minden Logitech eszközhöz.

    Fantáziáltam, jó lenne olyan szoftveres kütyü a wireless egérhez, csak úgy érdekességképpen, ami méri, nézi, melyik frekvencián üzemel az egér, mekkora a jelerősség; ilyet pl magán az SE telefonokon már kóddal is sikerült kihozni, persze sok gyakorlati értelme nincs :DD viszont jó lenne, ha mérni lehetne mondjuk az akkuk pontosabb töltöttségi állapotát, nem csak annyit írna ki, hogy jó, nem jó.

    Na, ennyi, mint tapasztalat és némi kérdés az új egeremről; bocs, hogy élménybeszámoló-bloggolok itt. :U

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák