Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz TeebyKay #44096 üzenetére

    A kényelem extra fontos :)

    Jó, de kezdő user az anyám, power user az mondjuk én. Ezekkel foglalkozik a fórum népe. (10%-90% arányban) Heroes III bajnokkal meg senki! Totál rendben van, hogy nem lehet mindenkivel foglalkozni. De ne leplezzük, hanem vágjuk a szemébe, hogy haver, bár nem jársz rossz helyen, de ezt az igényedet nem tudom és nem akarom kiszolgálni.

    Az eldobható billentyűzetek és egerek a másik urban legend. Itt már súlyosabb a helyzet. Ez nem a trash mouse!! Nem úgy veszem meg, hogy előre tudom, az ki lesz dobva.
    Azt nevezték/nevezik eldobhatónak nyíltan a szokásos 2000Ft-os újság(ok)ban amit 1000Ft-ért meg lehet kapni. Akárhogy is nézem, jogosan sértődök meg, ha korábban 1000Ft-ból évekig szolgált engem.
    Anno az első optikai egeremet valamikor azután, hogy golyóssal a Q3-at Nightmare szinten végigvittem. cirka 800Ft-ért vettem és mellesleg 800dpi-s volt. Nem kellett tisztogatni a golyó környékét, úgyhogy elég happy voltam vele. Majd csak akkor tettem félre, amikor egészen irányíthatatlan lett. Nagyon szerette a képernyő jobb felső sarkát.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák