Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    Egy gyors vélemény a Logitech G402-ről.

    Régóta (~6-7 éve) használok egy Logitech MX518-at, ami igaz már megkopott, meg néha előjött nála valami furcsa akadás a bal gombnál aztán gyorsan el is tűnt de gondoltam megelőzöm a bajt és a 13900-as Emagos akciót nem tudtam kihagyni. Tegnap megérkezett a G402, beállítottam, minden szuper, tetszik a sok fajta beállítási lehetőség, ami nekem feltűnt bár itt a cikkben is írták, hogy a kábele tényleg elég merev. Nagyon érezni, a saját súlyánál fogva (ha csak lelógatom az asztalról) is észrevenni. Átfűztem a számítógépasztalon így valamivel jobb.

    Ami most nagyon furcsa de nagyon remélem, hogy megszokom az az egér lapossága (5mm-el laposabb az MX518-hoz képest). Ez boltban nem tűnt fel pedig több helyen megfogtam az egeret, de most ösztönösen feljebb tartom a kezem, nem ér hozzá az egérhez és így sztem hosszútávon kényelmetlen lesz.
    Ráadásul az MX518-nak pont a hátsó domborulatára ült fel a tenyerem, ennek a tetejére meg pont az ujjaim végén lévő tenyércsontjaim támaszkodnak, ha ráteszem a kezem így még elég zavaró, de remélem megszokom mert amúgy tetszik az egér.

Új hozzászólás Aktív témák