Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz asadasad22 #5664 üzenetére

    Nem volt annak a G9-nek semmi baja, mert amikor Pixelben voltam, az is ugyanolyan volt, de mind1. Annak meg igen kicsi az esélye, hogy mindkettő ratyi volt, nem?
    Megsúgom, a kis MS hibátlan 1000 Hz-en is, csak az szerintem fölösleges, kiméljük az USB-t.
    Ebben semmi ellentmondás nincs. 500 Hz nem árt és az MS TUDJA. Semmi sufnihekk, 1 db registry file-ról van szó...utánaolvastam, mert komolyan veszem a Quake-et. És? Nem attól lövök jobban, max. egy picit rásegít. Ettől szerinted faszagyerek vagyok? :W Igazából olyan TÚL NAGY különbség nincs a 125 és 500 Hz között.

    Az, hogy neked nem kell uszkve fél méter egy 180 fokos fordulathoz, az talán abból adódik, hogy te nem DeFRaG-gelsz CPM fizikával Q3-ban. Mert akkor tudnád, hogy a CPM fizikát MEGÖLI a magas sens. Minél alacsonyabb, annál finomabb a mozgás...Elmondom neked, hogy közepes sens-sel, 2000 dpi-n, 15 cm-en TOTÁL JÁTSZHATATLAN...illetve mazochistáknak jó lehet. :U :R

    Az tényleg nem hátrány, hogy az egéren van mondjuk pár pluszgomb, de hogy ezért 5-6-7 ezerrel többet fizessek érte, az kizárt. Ha valaki ezt nem így godolja, akkor vagy túl sok fölösleges pénze van vagy pedig megalomániás.

    A kábelnél egy a lényeg; ott ahol "bemegy" az egérbe, ne törjön meg. A többi nem érdekel, mert úgyis felragasztom. Logikus, nem?

    Nem kifejezetten az ár/érték arányokról beszéltem, bár kétségtelen, hogy azt is belekevertem a dologba. :R
    És nem azt írtam, hogy bármilyen 400 dpi-s egér jobb ezeknél a "csodáknál", hanem azt, hogy az MS...

    A pénzről meg...vettem én már 15k-ért egeret és NEM érte meg. Fizetnék most is annyit egy korrekt egérért, de minek, AMIKOR NEM ÉRI MEG.

    Nem érti, hogy rengeteg egeret PRÓBÁLTAM, és az alapján mondom ezt. A mottóm nem a fölösleges szidás, csak a rózsaszín ködöcske elfúvása bizonyos szemek elől...És az is BIZTOS, hogy jobbat lövök 1.1-gyel, mint G500-zal. De hogy a G9-nél 200%-kal, az tuti. ;)

    És mégegyszer: amellett, hogy nagyon dícsérem a kis MS-eket, nem a 400 dpi a favoritom, hanem a 800. Az tényleg jobb egy picit. De afölött nekem elkúrja a játékot a "túlérzékeny" optika.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák