Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    Sziasztok!
    Végig olvasgattam az összefoglalót s az biztos hogy nem gondoltam volna hogy ennyi mindenre oda kell figyelni a legjobb patkány kiválasztásában így az tuti hogy sokat tanultam :) Gyönyörű munka !

    Az első és legnagyobb gondom a keret, valahogy sose tudtam lelkileg feldolgozni azt hogy 10nél többet költsek egy patkányra de mostanra arra a következtetésre jutottam hogy az általam igényelt attribútumokkal rendelkező egér megtalálása érdekében megpróbálom :)
    Így:
    1. Keret: 15-20 (nagyon max 25) ezer forintocska
    2.Tudom nagy fájó pont de csakis itthon és újonnan! Magyar garanciával!
    3. Elsősorban játék! (FPS - Unreal Tournament (ugye nem kell bemutatni ? :D , RPG) De nem verseny szinten! Viszont valszeg ezt használnám melóban is (szoftver fejlesztés - de ott az egér szinte lényegtelen a végett majd a billentyűzet topikba látogatok)
    4. Teljes tenyérből szoktam elkapni a patkányt! (Palm)
    5. Jelenleg egy Hama uRage Reaper Evo egeret használok amin négy DPI szint állítható, ebből többnyire az 1800DPI szokott beállítódni. Windowsbanagában meg a fennt (összefoglalóban) említetteknek megfelelőek a beállítások.
    6. A szokásos gombok mellett mindenképpen legyen egy oda-vissza gombpár de ha már ennyi pénzt " rá verek " akkor jó lenne még néhány + programozható gomb (makrózhatóság előny). (RPG végett, + néha érzem azt is hogy az UT-ban is kellene néhány nagyon gyorsan elérhető gomb)

    Úgy jöttem a topikba hogy nekem egy hibrid egér kell. Ami egyszerre lehet vezezékes s amikor olyan van vezetéknélküli is. De hogy őszinte legyek szinte 100%-ban meggyőzött az összefoglaló hogy badarság. (Az a kicsi ami meg bennem van az meg ez a "mekkora király lenne már" érzés, hogy nincsen kábel de mégis van)

    Így ezek alapján milyen patkányt tudnátok ajánlani az átlagos méretű mancsom alá? :)
    (Ha valami esetlegesen elírtam volna vagy nem érthető akkor elnézést, szóljatok csak nyugodtan és pontosítok!)

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák