Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli Durden

    csendes tag

    válasz Vanir #64986 üzenetére

    A félprofi szintet ne gondold túl. Nem járok versenyekre, de ha már leülök játszani akkor nem BOT-ok ellen akarok játszani a CSGO-ban, vagy a legkönnyebb szinten a Bioshockban.

    Amúgy csak meg kéne fogadnom a Ti tanácsotokat (amit én is tanácsolok magamnak, csak én nem fogadom meg, emiatt pedig egy ördögi körforgásba kerülök), ami: Ha már gyakran lesz a kezedben az egér akkor annak az árán ne spórolj. Több évig jó lesz , nem az a +5000 Forint visz a sírba.

    Még a másik egér amit néztem: A+ G7-Kotys

    Megfogadva a tanácsotokat (és egyben kinyitom a saját szememet is, hogy lássak a "sok ipari hulladéktól" is) megnéztem a tanácsolt egereket.
    3 márka tűnt etalonnak egér szempontból: Razer, Logitech, Steelseries.
    A Razer kiesik az ára miatt. A Logitechnél jó lenne a G102 vagy G203, de azok meg nem kaphatók itthon. Ebay meg amazonnal pedig nem akarok szórakozni. Az abszolút kedvencem amit ismerősnél kipróbálhattam a G402. A legjobb egér. Az ára sem vészes. 17 ezer. De egy egérért sajnálok ennyit, nem használnám ki.
    Megnéztem a Steelseries egereket is és nagyon tetszett a Rival 100. 12.500 Forintért szerintem ezt fogom megvenni. Remélem a görgő is fokozatos, mert az a videókból nem derült ki.
    Erről tudnátok mondani valamit? Jó választás az az egér abban az árkategóriában?

Új hozzászólás Aktív témák