Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Sziasztok!

    Egeret keresnek a Clevo laposomhoz, eddig csak vezetekeseket hasznaltam mind a PC-imhez, mind a laposaimhoz, viszont utobbim van, miota nem otthon elek, es sajna az elozo laposnal egy ido utan az olben hasznalt notiban az USB csatit, amibe be volt dugva a ragcsalo, mivel azon (is) tamaszkodott fel, szepen "kilazitotta". Gondolom cserelni kene magat a csatit, de annyit mar nem ert az a regi lapos. Az uj notimon is vezetekes van, de reszben emiatt a problema miatt kiprobalnek egy jo ar/ertek aranyu wireless egeret. Ebben kernem segitsegeteket. :B

    Altalanos felhasznalasra lenne, net, YT, olvasas, neha egy kis DOOM 1/2/3 vagy Heroes 3. Szoval semmi hardcore MMORPG vagy FPS.
    Keret az rugalmas, de azert £40-50-nel tobbet nem nagyon adnek ki erte, ilyen felhasznalas melle szerintem felesleges tobb. De persze meggyozheto vagyok. :D
    Ami meg fontos lenne, hogy mivel gyakran ulok/fekszek sofa-n, ezert nem asztali feluleten lenne hasznalva, ezt az akadalyt mindenkeppen vennie kell!
    Nem lenne rossz ha lenne benne - nem volt meg wi-less egerem - valami energiatakarekossagi funkcio, h lekapcsol par perc inaktivitas utan, gombnyomasra/mozgatasra meg ujra aktivalja magat. Nem ohajtanam hetente cserelni az elemeket.
    Ha Bluetooth-os, az szinten elony, akkor nem kell egy USB portot lefoglalnom az ado/vevonek, van a notiban ugye. :)
    Nagyobb meretu lenne a praktikusabb szamomra,gyakran pihentetem rajta a mancsomat.

    Nincs kifejezett markafetisizmusom, nezegetem Microsoft oldalat (meg kozepsuliban voltak azok a classic kicsipuhas egerek, nagyon jo volt veluk "dolgozni"), de talaltam pl gyakran vasarolt Logitech-et is (Logi-m is volt korabban, szerettem), sot, dizajnra meg ez is tetszik! :DDD Mondjuk ettol nyilvan sokat nem kell varni, szal ezt szerintem skippelnem. De eppenseggel a kek szint szeretem, szoval, ha van nem tul csiricsare, ami hasonloan nez ki, az meg ok. :)

    Ja meg egy dolog, ami fontos lenne, kene ra DPI allito gomb, lehetoleg minel nagyobb ertekre. Szeretem, ha minimalis mozgassal megy minel tobbet az eger.

    Koszonom, ha valaki vegigolvasta, es meg segiteni is tud. :D :C

    udv
    Yeff

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák