Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    válasz Pityu. #67814 üzenetére

    Szerk: Itt egy jó egér, olcsón

    Picikét az autókhoz illetve a használt autókhoz tudnám ezt hasonlítani.

    A Wartburg, Trabant, Yugo (ez pl. volt a családban), Dacia stb. is autó és elvisz oda ahova kell, kb. elfogadható sebességgel, viszont a mozgása nem kifinomult, sokat kell vele foglalkozni stb.
    De te szeretnél egy picikét gyorsulni vele vagy driftelni, azt gondolva, hogy módosítás nélkül is menni fog, de nem, nem fog.

    Használt autóknál meg a jó autó, használtan is jó autó. Egy 15-20 éves BMW, Mercedes, Audi, stb. most is sokkal nagyobb kényelmet és vezetésélményt nyújt. És gyorsulni is tudsz vele.

    A zsé részéhez meg annyit, hogy most veszel 4 ezerért valami rosszat vagy vársz, gyűjtögetsz és 1-2 hónap múlva 4-7 ezerért veszel egy jót, akár használtan is. Én is nem egy dolgot vettem használtan.

    Hidd el, mindenki örülne, hogyha olcsón lehetne jót mondani vagy nyugodt szívvel ajánlani bármit.
    Ha lehetőséged van rá, próbálj ki egy jobb egeret vagy tesztelgesd a sajátod. Nem kell túl sok minden hozzá, gyakorlatilag megnézed hány Hz-en megy, milyen DPI-n és rajzolgatsz a Paintben köröket és egyeneseket, majd összehasonlítod az itteni tesztekkel, hogy lásd, mit tud a tied.

    Saját tapasztalat: Kőegyszerű, nemgémer egérrel játszani: Lassú, pontatlan, folyamatos újraigazítás kell és bánának érzed magad tőle és az is vagy mert azzá tesz.
    Egy normális szenzorú, kialakítású egér: Könnyű kezelés, gyors, pontos és a tudat, hogyha esetleg nem is vagy jó, de javíthatsz rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák