Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Hali!

    Barátnőmnek szeretnék venni egy vezeték nélküli Logitech egeret, mert nagyon bejön neki a wireless-ség :) . Jelenleg egy kis notebook egeret használ, így nem szeretnék túl nagydarab egeret venni Neki. Meg jó lenne, ha egy elemmel aksival is működne. Természetesen Microgear-es görgőjű kellene, mert faxa találmány! Hmm, kb. ennyi lenne amit tudnia kellene a kis egérnek. Olyan 10-13k körül kellene. Én az M705-öst néztem, csak az két aksival megy, eggyel egyáltalán nem működik?! Van más alternatívám?

    Amúgy azt nem értem, hogy az M705 a VX Revolution utódja gondolom és miért van kevesebb gombja. Nekem visszalépésnek tűnik. Az én vx revemen, van a zoom gomb (két állás), oldalt az előre/vissza, görgő alatt a "One Touch Search" gomb. Míg az új egérnél van oldalt a két gomb meg talán van egy gomb ezek alatt a hüvelykujjnál. A görgő alatti kereső gomb meg eltűnt/átalakult görgő váltóvá, pedig szerintem elég hasznos.

    Köszi, ha tudnátok ajánlani valami pont megfelelő egeret! De, úgy sejtem nem sok esélye van, de hátha elkerülte a figyelmem. :)

Új hozzászólás Aktív témák