Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz 5150 #70872 üzenetére

    Már megbocsáss, de az, hogy szétégeted-e a nyákot, nem a pákán múlik. Figyelj, 13 éve foglalkozom elektronikával. Tudom miről beszélek.
    Hogy sűrűn cseréltem-e? Óh, ha látnád, hogy miket szoktam cserélni melóban. Persze otthon nyilván nem százezres wellerem van, de mióta meló miatt kicsit többet forrasztok, hirtelen otthon a gagyi pákával is sokkal, de sokkal jobban megy. Technika, kézügyesség, és megfelelő mennyiségű sör kérdése.
    Ja és a kérdésre válaszolva a Conradban 3 vagy 4 ezerért vettem a pákámat, amihez járt egy kis ón is, meg egy ónszipák. Egy-két apróság kellhet még esetleg, bár én nekem sosem volt itthon folyasztóm, meg az ónszívó szalagot se sokat használtam még. És tényleg ott van a hosszútávú előnye, hogy lehet utána még javítgatni, ha van kedve az embernek.
    Elmondok azért egy titkot, nyilván nem teljesen komolyan gondoltam, azt hittem a sörből azért leesik mindenkinek. Valamint ha jól emlékszem - nem fogok most visszaolvasni kommentírás közben, túl lusta vagyok - a kolléga sem írta, hogy kezdjen el forrasztani, csak hogy olcsó a kapcsoló. Innentől a többit az embernek kell saját maga hozzáraknia: "és ha van haver aki tud forrasztani, egy söré megcsinálja". Már megint a sör.
    Igazából az egész eredeti kommentnek ez volt a lényege:
    "NAGYON OLCSÓ A JAVÍTÁS."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák