Új hozzászólás Aktív témák

  • nyul105

    senior tag

    válasz Synthwave #73783 üzenetére

    (#73782) csicso82 : ez egy viszonylag kicsi kéz, és marad is ekkora már.

    Kiskoromban szimmetrikus egereim voltak, most egy G502-m van (jobbkezes egér), és nagyon szeretem (picit nehéz, nem jó emelgetni, mert hajlamos odacsattani az asztalhoz).

    Anno vacilláltam a 502 és a G403 között, ezért gondoltam, hogy most olyat vennék (nagyrészt a kíváncsiság hajt).
    Megnéztem MM-ben, tetszett, de annyi helyen olvasom, hogy 18 cm-es kézhez túl nagy, hogy elbizonytalanodtam.Valószínűleg Synthwave-nek van igaza, hogy senki nem fogja tudni eldönteni helyettem, mert biztos lesz kiskezű aki megszerette és fordítva is.

    Igazából csak kíváncsi voltam tapasztalatokra, hogy a G502-höz képest "nagyon szokatlanul nagy" (RIP magyar nyelv) lenne -e hosszú távon, mert nekem első fogásra nem tűnt sokkal nagyobbnak.

    (#73784) csicso82
    G502 fogása:
    hüvelykujj baloldalt, mutató ujj G1, középső G2, gyűrűs ujj jobb oldalt felül, kisujj jobb oldalt alul.
    csuklóm egérpadon támaszt, tenyér nem ér hozzá az egérhez. Nagyrészt csuklóból mozgatom, fel se emelem a kezem.
    //amúgy ez elég egészségtelen, hogy csak csuklóból mozgatom, ráadásul fel se emelem a kezem, de nekem csak így ment mióta egeret használok.
    Veled ellentétben amúgy nekem a mutató+gyűrűs ujj is folyamatosan rajta van az egéren, így segít a mozgatásban is. vagy a mondatodban a "csak" arra utalt, hogy a tenyered nem ér hozzá? mert szerintem minden ember így mozgatja az egerét, és gyakorlatilag te is felsoroltad az összes ujjad :D

    "Az egeret csak a gyűrűs ujjam(néha mellette a kisujjam is hozzáér) és a hüvelykujjam ujjbegyével fogom és a középső és mutatóval csak a gombokat és a görgőt kezelem."

Új hozzászólás Aktív témák