Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok!

    Jelenleg harmadik éve nyüstölöm a GearBest-ről rendelt 1.17$ egerem [link] , viszont most lehetőségem lenne komolyabbra váltani. Tökéletes a mai napig működés szempontjából, de problémám vele, hogy bal oldalt és jobb oldalt is kényelmetlen, mivel nem a kialakított helyeken pihentetem az ujjam rajta (bal oldalon a csíkos résztől a hideg ráz, így a szárny oldalára fogok rá, jobb oldalt pedig a gyűrűs ujjam van csak a kisujjam helyén, a kisujjammal pedig a másik szárnyra fogok rá.), valamint visszatértem az FPS-re is hátha segítene, mivel kicsit olyan nehéznek érzem ezt az egeret.

    [kép]

    Próbáltam már huzamosabb ideig HP Omen 400-at, az egy fokkal jobb volt, mert oldalt gumis volt. G502-est is volt alkalmam egy meccs erejéig próbálni, egész kényelmes volt, de szerintem az nem az én fogásomra való. Most látok fent használt piacon olcsón G203-ast, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy az jó-e vagy annál van-e megfelelőbb számomra. Esetleg a kézizzadásra egy O-modell jelenthet-e megoldást? :F

    1. Mennyi a keret? ~ 8 ezer
    2. Használtpiac játszik? Persze
    3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
    4. Mire használnád az egeret? Böngészés, LoL és Valorant
    5. Hogyan fogod az egeret? Fingertip és Churchill (1-2-2)
    6. Mekkora kezed van? 19 cm
    7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Valorant - játékon belül 1.1 és 5500 DPI (4-es fokozat) papíron, más esetben pedig papír szerint 2400 DPI (2-es).
    8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Oldalsó gomb kell + valami, ami segít a tenyérizzadás ellen (anyaghasználat, szellőzés stb.)

    Válaszokat köszönöm előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák