Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz copass #82441 üzenetére

    Hja, írtam, hogy ez jó formakeresésre és a méret körülbelüli meghatározására.

    Nézelődve a gaming egerek között úgy látom, hogy nekem a CM Spawn/Xornet 2/MM720 forma fog bejönni, ezeken van gyűrűsujj-hely kialakítás, és ahogy nézem ezeken nincs túl nagy vertikális távolság az egéren elhelyezkedő középső ujj és a gyűrűs ujj között (a Naos 7000 pl. emiatt nem jó, meg a többi sem amiket nézegettem). A képek és a gearsearch.gg alapján (nálam 3,1x-es zoomon a körvonalak pont akkorák a Deathadder és a Pulsefire Core esetében, mint a valóság) átalakítottam az alufólia-egeremet :D MM720-á (nagyjából) és elég faszának tűnik. Ráadásul az MM720 rövid is és alacsony is, tehát ezen szempontok alapján (főleg a hosszúság a lényeg) is jónak tűnik fingertipre.

    Sosem gondoltam volna, hogy ilyen elcseszett formájú egeret kéne használnom, az elmúlt hetekben egész idő alatt ambi egereket nézegettem. :D De ez a forma amit most kigyurmáztam nagyon jónak tűnik simán mozgatva, a két szélső ujjamnak végre nincs baja amikor ezt fogom.

    Másik lehetőség az lenne, hogy az 1-2-2 helyett 1-2.5-1.5 fogást használok, tehát a gyűrűs ujjamat odarakom a jobb egérgomb széle mellé és megtanulok így játszani, de a kisujj "cramp"-elés így is érződik.

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák