Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Zaied #82554 üzenetére

    Ez már more relatable. : >

    Vicces, hogy a DA V2 kivételével megvolt az összes (a Hati meg ugye most is, csak a még csodásabb mentaződ :D). Az első értelmes egerem ugye az IME 3.0 volt, a második meg egy Diamondback Magma. A Kana v2-t nem erőltettem sokáig, viszont a Salmosával <3 jódarabig puffogtattam. Fürge kis jószág, jók a klikkek, a PVC kábel sem nehéz vagy merev, a gyári teflonja is fasza és az alján tanyázó, hardveres cpi/polling rate állító pöcköket egy felsőbb, Plug and play hatalom küldte; ezekben az übertolakodó Synapse-szal fertőzött időkben ez hatványozottan áldásos dolognak minősül, pláne Razer fronton. Nagy kár, hogy ez nem egy terjedő trend (egen, tudom, az Xtrfy M42-n pölö van), de a tömegcsökkentős idők elérkeztével talán még erre is van remény.

    Tényleg, visszakanyarodva a legendásan tartós Diamondbackre; a sima, a Plasma vagy a 3G (mert gondolom, nem az a tiszavirág életű, lézeres Chroma verzió)?

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák