Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Zaied #84132 üzenetére

    Talán lesz egy harmadik is majd, de már nem fő egerek (nekem fiziológiailag már sok sajna a 70 gramm is) .

    Amúgy meg azért, mert 5 év alatt 4 EU TDM dobogót lőttem vele és (hajdani) FFA world rank #3-ra tornáztam magam a kicsivel. Mondjuk úgy, hogy adta. :D A vicc az, hogy legbrutálisabb statokat egyébként (2300+ meccsen átívelve) még mindig az MX300-zal puffantottam, 125 Hz-en(!), műanyag talpakkal, egy szénné kopott Allsop XL-en.

    Quakerek csinálták céltudatosan, aztán használták is sokan, ha már a megálmodásában aktívan részt vettek. Anno én is azért regeltem ESRealityre <3 (quaker community hazája), hogy hozzájáruljak az ötleteléshez. bst (fellow quaker) az Aurora létrehozását célul kitűzve alapította meg a Ninox céget.

    De korábban írtam róla egy részletekbemenő tesztet is PH-ra (sok tartós használat utáni inputtal), ha érdekel a was ist los, az a legegyszerűbb, ha elolvasod. És persze azt sem szabad kifelejteni a képletből, hogy a megjelenésének idején (2014) milyen volt a piaci felhozatal.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák