Új hozzászólás Aktív témák

  • luxandras

    csendes tag

    válasz Zaied #84171 üzenetére

    Köszi, azt hiszem kompromisszumok jönnek...

    Kicsit alaposabban visszaolvastam célzottan ezekre az egerekre:
    - Razer Basilisk Ultimate valószínűleg megfelelne, a LED kikapcsolható és profilban megjegyzi, a driver probléma csak az egyik gépen jöhet elő. A kompromisszum itt a gémer kinézet és nagyon durva ár (50-60K-nél keződik, ahol találtam).
    - MX Master 3 nehéz (bár szerintem a mostanim sem könnyű) és ha jól értem, akkor nagyon rosszak a mikrokapcsolók és úgy általában a kivitelezés minősége pocsék
    - Razer Pro clickről nem volt sok részletes komment azon túl, hogy még új és a görgője nem az igazi oldalra döntésnél? Miért nem ajánlott még?
    - Logitech G Pro Wireless valóban nem szabadon futó görgős

    És itt jön be egy kérdés úgy általában a szabadon futó görgőkről, amikre nem adott egészen egyértelmű választ a google.

    Van a Logitech "irodai egeres" megoldása, ahol a görgő maga kicsit nehezebb, klikkre lehet váltani a racsnis és a szabadon futó üzemmód között. Amikor szabadon fut, akkor viszont van lendülete, nagyon könnyen lehet végigfutni hosszú doksikon és weboldalakon. A Basilisk egerek a legkisebb ellenállású beállításnál adják ezt az élményt? Hol érdemes ezt kipróbálni? (Összefoglalóban ajánlott Pixelnél ilyen nincs, IPonnál látom pl, hogy sok egér van nekik raktáron.)

Új hozzászólás Aktív témák