Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Micsurin #86775 üzenetére

    Én most küldtem vissza egy Rival 3-at egy boltba, annyi probléma volt vele pedig van egy pár kínai cuccom is. Az alakja az nálam top 5, de a Steelseries amit ezzel az egérrel csinált az kriminális (kivéve az RGB-t höhöhö). A kábel bungeeval elmegy, a talpak baromira lassúak, a fő gombok puhák, nagyon halkak és alig érezni a "tactile feedback"-et, az oldalsó gombok baromi vékonyak és ráadásként szintén puhák és még post traveljük is van.
    Ezen felül a bevonat az olyan, hogy ha egyszer hozzáérsz többet nem lehet letakarítani róla a zsírt.
    Az enyémen ezen felül a bal egérgomb két nap után elkezdett recsegni (ha megnyomkodtam az egér oldalát akkor elmúlt egy időre, de aztán visszajött) és a görgő is pár nap után is átment ilyen daráló-érzetűbe, ami az elején még tetszett is :D de aztán egy kis idő után idegesítő lett.

    Én ebben a kategóriában a Roccat Burst Core-t venném, van egy abból is, ez az egér ezért az árért tökéletes. A klikkjeit sokan nem szeretik, de sztem jók. Hangosak és kicsit üres a hangzásuk, de a tactile érzés nagyon jó.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák