Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    Fnatic bolt ról pár szó.

    Viper minit váltott, zsinor ment, 6 gramm jött. Max 1 hete nyúzom, már nem zavar, hogy nehezebb. Formára nekem jobb, kicsit dagibb is, a segge is formásabb amit én szeretek(nincs lecsapva).

    Aki a dobozát kitalálta nem tudom mit szívott, de mind1 is.. ilyen rosszal még nem találkoztam. Lényegtelen. Tartalma kábel, vevő, extra talpak, egér.

    Kábel jó, elég rugalmas, viperé merevebb. Usb c.

    Jelvevő semmi extra, működik. Az enyémben volt egy kis műanyag darabka, hogy ollóval percen keresztül piszkálhassam ki, hogy belehessen dugni.

    Talpak nem a legjobbak, a viper jobban siklott a hienen, strideren is, cserélném, de nem igazán érdekel már annyira a dolog.

    Főgombok jók, nem túl nehéz nyomni őket, nekem tetszik. Oldalsók kicsit már merevebbek, a görgő viszont már nagyon az, görgetni is nehéz és lenyomni is. Anyaga és a felülete az egérnek szerintem jobb mint pl. a logi pro wirelessnek és nekem a formája is sokkal jobban bejön, nem repül ki a kezemből mint egy szappan. Formára Aby14 és kinzu között helyezkedik el valahol. Méretre inkább aby14. Ami nekem nagy mínusz, hogy a főgombok nem mennek ki teljesen az oldalakig, eleinte sokszor az oldal tetejét nyomtam a gomb helyett. Hozzá kell tennem, hogy én 1-3-1-ben fogom, egy normál fogással ez biztos így jó ahogy van. Szoftver szép, de nem átgondolt. Egyszer beállítod azt kész nem kapsz agyvérzést, töltést nem jelzi, csak ha ki-be dugod derül ki mennyit töltött. LOD állítható, és érezhetően nagyobb a high beállítas. Szenzor elhelyezése szerintem nem középen van, de már ez sem izgat. Így durván 1 hét után át is szoktam rá és azt mondom minimum van olyan jó szenzorilag mint a viper és nem kell többet a kábel, pár grammot megért. Nem tapasztaltam semmi említésre méltót a szenzor működésében, teszi a dolgát ahogy kell. Kicsit bosszant az elhelyezése a szenzornak, de casual ra bőven jó, pár, 1-2mm-rel lehet arrébb. A háza nem recseg-ropog, masszív, jó érdes, nem csúszós felületű mint a logi. Bár lehet erre csak én vagyok ilyen hiperérzékeny a fogási stílusom miatt.

    Nem tudom, aki nincs megelégedve a jelenlegi egerével és szereti a kinzu, aby14 formát és nem maximalista annak bátran ajánlanám. Ár/érték arányban szerintem jó.


    Pár mesteri fotó :DDD , szerintem a képen annyira nem látszik, de balra 1mm rel a szenzor elvan csúszva. Qc qc qc

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák