Új hozzászólás Aktív témák

  • HDAdriano

    tag

    válasz Zaied #89285 üzenetére

    Most hirtelen youtube-on találtam ezt a "Rocket Jump Ninja" nevű csatornát és ő neki van egy "pár" egér tesztje, és az ő videói alapján Palm-ra talán még elmenne (mondjuk pont nincs ott ilyen hülye grafika), az én kezemnek (18cm 9cm kb) a Viper, de hogy a Mini erre a méretre meg szerinte nem a legoptimálisabb..
    Razer DeathAdder V2, meg "sárgában" van az én kezemnek.
    Most nem tudom, hogy ezt számításba véve érdemes dönteni vagy totál BS az egész..

    ..mennyivel egyszerűbb lenne odamennék kipróbálnám és tetszik nem tetszik alapon megvenném..

    Hát nekem úgy a Rival 100 most a referencia így szorongatom.. Mellette van egy UX300 PRO, és ahogy ezt fogom "kicsinek" érzem, nem hosszra (mondjuk az se az igazi..), hanem szélességre, ahol fogom az egeret az olyan 50mm körül van, és igaz a deathadder v2 mini a legszélesebb ezek közül de ott is van ilyen ergonomikus rész ahol besüllyed egy picit, a nagynál nem éreztem, hogy kicsi lenne ez a rész, de hát persze más méret..

    TheProb:
    Szabad megkérdeznem neked mekkora a kezed, illetve hogyan használod? Mert ahogy nézem a Roccat amit említettél eléggé hasonlít a Rival 100-hoz, és tudom ez itt már szubjektív rész, de gondolom ha neked kényelmes az az egér akkor nekem sem lehet valami "borzalmas" választás..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák