Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Rebelf #89388 üzenetére

    "a kailh 8.0 katasztrófa"

    lol

    "még rövidebb úton jár mint g305,"

    Hát annál feszesebb. A G305-nek gyári defaultban egyébként nem épp túl csodás a bal- és jobb klikkje. Szódával elmegy kategória.

    "bírjon is 80 millió kattintást"

    Ezek csak számok, a kedvenc Omron (20M)-ed sem nagyon fog 20 milliót. A japán Omron D2F-01F-ekre írnak 1-2 milliót; az reális, és azok alapvetően elég tartós kapcsolók. Azt érdemes tudni róla, hogy a szára kicsit magasabb az átlagnál, ezért sok egérnél pl. a pre-travelt is lehet vele csökkenteni, megint másoknál (nem túl gyakori) meg túl feszessé teszi a gombot reszelés nélkül.

    Nem csak a kapcsolón múlik ám a klikkelési érzet, függ attól is, hogy milyen az aktuátor, van-e előfeszítés és milyen fajta műanyag a gomb.

    "meg legyen puha"

    Akkor D2F-01F-et kell rakni az egeredbe (bár erre inkább a "könnyed" jelzőt használnám), vagy optikai kapcsolósat kell venni. Esetleg TTC Gold Dustproof, az könnyedebb, mint a Kailhok, de kb. annyira taktilis.

    Ha nem vagy nagy barátságban a forrasztópákával, a GPXS-be egy ilyet talán majd beszerezhetsz, mert könnyen megeshet, hogy a Logi switch-ei nem fognak az örökkévalóság+2 napig tartani.

    Egy szett Corepad/Hyperglide talp sem árt rá, mert a gyárija nem egy nagy szám.

    Ugyan alapvetően clawos, de 18 cm palmhoz egyébként talán még a Cooler Master MM720 is kényelmes lehetne. Annak a gombjai szerintem tetszenének (optomechanikus). Oázisban 14 500 pénz.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák