Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    Évekig egy Logitech G403-as egeret használtam itthon, de szétkopott, szó szerint kivájták az évek alatt az ujjaim a fogásnak a helyet az anyagban :D, így váltottam egy Zowie EC2-C-re (25k-ért).

    18,5-es tenyerem van. Alapvetően palm fogással fogom, de néha átcsap koncentrálásnál claw-ba. Ilyenkor váltok az 1-3-2-es ujjelosztásról 1-2-2-esre. Én a A G403-on nem szerettem az utóbbi időben, hogy a tenyerem közepénél nagyon kidudorogik, kissé nyomta már. Amúgy meg voltam mind a görgőjével, mind a gombjaival elégedve. A kábelével viszont egyáltalán nem.

    Először kipróbáltam egy Steelseries Prime mini-t. Nekem rövid volt egy picit, de ami jobban zavart a fő gombjai keménysége és kicsivel hangosabb volt a G403-omnál. Az oldalsó gombjai pedig szerintem zavartak volna, mert kicsik és a formájuk miatt picit vágták az ujjam.

    Aztán kaptam kölcsönbe egy Vaxee NP-01s egeret. Ez kényelmesebb volt, de enyhén még rövidnek éreztem. Ez nem gond, mert az NP-01 gondolom már jó méretű lenne nekem. A görgője talán a leghangosabb volt a többi közül, de minden más tetszett. Viszont bizonytalanság miatt inkább itthonról akartam rendelni.

    Rövidre fogva, próbáltam még G305-öt, de ugye az nem palmra van, meg egy Razer deathadder v2 x hyperspeed-et az egyik boltban, de annak nagyon nem jött be, hogy az orránál szélesedik. Lecsúszottak róla az ujjam jobb oldalt. Melóban egy Tt Ventus X Optical RGB-osam van, de az ugye más liga.

    Végül így lett egy Zowie EC2-C egerem. Formára tökéletes. A felülete időnként kicsit csúszósabbnak hat (sajnos ekkor már nem volt meg a többi h összehasonlítsam). A fő és oldalsó gombjait jó érzés lenyomni. A görgője hangosabb a G403-asomnál, de talán a másik kettőnél halkabb. Itt rendesen érezni a fokozatokat, amit szoknom kellett. Zowie Camade bungee-val használom. Picit nagy bele ennek a kábele, de megtartja. Régebbi 3360-as szenzor ide vagy oda, de összességében nagyon elégedett vagyok ele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák