Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz mepet #98033 üzenetére

    Ahogy azt már előttem is írták páran, a vezetékmentesség már rég nem probléma, sőt egérnél szerintem kifejezetten előny. Persze van még, aki ragaszkodik a vezetékességhez, de se előnye se hátránya nem lesz tőle az egér használata közben. Illetve ha van egy egered, ami vezetékmentes, attól azt még tudod vezetékesen is használni. (Feleségem elkérte a Pulsar Xlite V2-met, de ő vezetékesen akarta használni megszokásból. Pár napja mondta, hogy azért jobb, mint az előző ezer éves ASUS egere volt.)

    Saját véleményem, hogy kellene a kézméreted, ahogy azt Synthwave is írta, illetve készülj fel egy kísérletezésre. Ma már sok jó egér van, ott ül a többségében valamelyik top szenzor, jó kapcsolók, és általában apró dolgok döntenek, hogy kinek melyik egér fog bejönni. Előtérbe került (legalábbis nálam) a fogás és az anyaghasználat, ez utóbbi dolgok eléggé egyénfüggőek, hogy kinek melyik felület jön e.
    Persze néha becsúszik egy-két Glorious Model D 2 Pro szerű egér, amikor rájössz, hogy azért nem is olyan könnyű dolog jó egeret készíteni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák