Új hozzászólás Aktív témák

  • CoctoPerkins

    csendes tag

    Sziasztok!
    Olyan sokgombos egeret szeretnék/keresek, ahol nem a hüvelykujjnál van a sok gomb, hanem szinte minden ujjhoz el van helyezve több is. A Steelseries Rival 500-am görgője régóta dupla klikkel, így Logitech G502 Hero-t használok, jobban tetszett volna a már kifutott Roccat Tyon (ott az egér jobb gomb mellett is van két gomb).
    A Rival 500 plusz gombjait megszoktam és ki is használtam őket anno, főleg fps játékban (nem vagyok pro). Viszont az új, kisebb, könnyebb G502 Hero (amin persze a talpak is újak) irányíthatóbbnak, pontosabbnak érződik (nagy kezem van).
    A gombokat illetően még pár extra gombbal kiegészítve a Rival 500 lenne számomra ideális, de nem merek belevágni az átalakításba. Még ha el is látnám a Steelseries Rival 500-at extra gombokkal a görgő javítás és a talp csere mellett, vélhetően akkor is jobban járnék könnyebb, keskenyebb egér, pl.: a szintén meglévő G502 Hero többgombosításával.
    Alig találtam értelmes anyagot a Neten ebben az értelmetlenség határát súroló témában, ez a csatorna inspirált.

    Kérdések:
    Az ujjanként sok gombos egerek miért ilyen ritkák, miért ilyen kicsi az igény rájuk?

    Mennyire zárja ki az fps játékokban való használhatóságot a sok gomb, illetve a nagy méret? (Évek óta nem játszottam, talán majd tavasszal újra kezdem, 99% fps.) Talán alacsony érzékenységgel és közepes képességekkel nem lehet túl jelentős a nagy egér hátránya.

    Folyik használhatónak tűnő fejlesztés sok gombos egerekkel? Az Azeron Cyro nem tetszik (nem hiszem, hogy pontosan lehet irányítani), helyette kisebb tömegű, a saját egereimhez hasonló hagyományos egérre gondolok. Illetve olyan egérszörnyet szerettem volna találni, ami könnyű vázzal, akár Azeron Cyborg-szerű ujj feletti extra kapcsolókkal is rendelkezik, de szigorúan joystick nélkül.

    Van itt a fórum közelében olyan szaki, aki végez/vállal javítást, átalakítást, tuningot?

Új hozzászólás Aktív témák