Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauddip

    aktív tag

    Sziasztok,
    új vagyok a témában, ezért ha hülyeséget írnék, kérlek nézzétek el nekem! :D

    Szeretnék kipróbálás szinten venni egy külső hangkártyát. A lényege az lenne jelen esetben, hogy egy buliban egy régi Dell laptopo hangkártyája helyett "sokkal" erősebb legyen a kimeneti hang, tehát hangosabban szóljon a zene miatt! :D
    A hétvégén kipróbáltam a laptoppal az erősítőmet, sima jack-to-rca kábellel max hangerőn az erősítő úgy szólt, mint az asztali gépemen fél hangerőn. Óriási a különbség, és nem akarom az erősítőmet ezért kinyírni. (Asztali gépem azért nem vinném ilyen ivós buliba, de a laptopnak mindegy)
    Ezért is gondoltam, h veszek egy külső hangkártyát, ami usb-s és semmi köze a laptopnak a minimális hangkártyájához, aztán hátha találnék jó árban (elég szerintem simán a sztereó hang felerősítése) egy külső usb-s hangkártyát.
    Idő közben aztán nézelődtem, és mondom ha mondjuk még többet tud, mint a PC-m alaplapi Realtek® ALC1200-a, akkor lehet megtartom későbbre.
    Jelenleg amit nézegettem az egy ASUS Xonar U7 MKII, az SPDIF kimenet és a fejhallgató erősítő miatt, hátha azzal még jobban fel lehetne erősíteni a kimeneti hangot jack dugón keresztül, és a későbbiekben jó lenne az erősítőmre az SPDIF kimenet miatt. Viszont olvasom, h elég gyorsan tönkre mennek.
    Árban szerintem max ez a 30ezres kategória most a max, de az se baj, ha olcsóbban ajánlotok valami jót/hasonlót. :)

    Mit ajánlanátok?

    Köszi :R

    Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

Új hozzászólás Aktív témák