Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    válasz Sly Bp. #14599 üzenetére

    Igen, ez az első.
    Még szűz vagyok ezen a téren :B
    Az iPhone-on én is gondolkoztam, de ami ingyen is elérhető a neten legálisan (nem warez), azért miért fizessek (pl. játékok)?
    Nekem a nagy vágyam egy olyan teló, ami:
    -érintő képernyős,
    -legyen benne műhold vevő, és akár gyárilag telepített navigációs szoftver (bár a progi részletkérdés),
    -fussanak rajta az átkonvertált filmecskék,
    -lehessen hozzá jó sok ingyenes játékot letölteni a netről
    -és legyen benne DVB-T/MPEG4 tuner, amivel szabadon foghatom valamennyi magyarországi földi sugárzású digitális tv adást.
    -esetleg WiFi is lehetne benne a net miatt, na meg rádió, de ez a kettő nem feltétlenül fontos, bár jól jönne néha, főként a rádió.
    Ha viszont csak a tv, és a net között kéne választani, akkor egyértelműen tv-tunert választanám! Talán még a rádió helyett is… :B
    Ja, és mindezeket külső ketyerék nélkül tudja!
    Na ezeket az igényeimet még az iPhone sem tudja kielégíteni, ezért nem vettem meg, bár nagyon be voltam indulva én is rá :U
    Az LG-ben tudok filmet nézni ha igaz (bár ezt még nem próbáltam), játékok terén tök jókat találtam már most hozzá, és mind a 3 futott amit feltettem (mindegyik az Omnia Samuhoz volt, de csak ehhez találtam kapásból 240x400-as felbontású játékot). Szóval az 5-6 vágyamból 4 megvan: az érintő képernyő, az ingyenes game, a rádió, és a videó (ha igaz).
    A többit, hogy mikor, melyik mobil elégíti majd ki, az még a jövő zenéje, de amiben biztos vagyok, nem szeretnék egy laptop árát mobiltelefonra költeni!
    A telcsi, legyen telcsi áron, max. 30.000.-Ft előfizetéssel!
    Ha majd ilyen áron találok egy jobbat, pontosabban egy olyat, ami kielégíti az igényeimet, akkor repülni fog az LG gondolkozás nélkül :B

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák